Over ons - Tilly Rose de gezelligste High Tea en Lunchroom van Vlissingen

Aantal producten
Totaalprijs
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Een stukje Geschiedenis

Tilly Rose is gelegen midden in het oude centrum van Vlissingen, gevestigd in een historisch rijksmonument tegen de St. Jacobskerk, de kerk waar Michiel de Ruyter in 1617, toen nog maar 10 jaar oud, tot grote angst van zijn ouders en omstanders, al besloot om het hogerop te zoeken door stiekem de kerktoren te beklimmen.

Eigenaar Michelle droomde al jaren van een eigen zaak om haar passie voor de horeca en het bakken alle vrijheid te kunnen geven, in september 2013 vond ze eindelijk de perfecte locatie, de plannen lagen allemaal al klaar dus na slechts 2 maanden verbouwen opende Tilly op 1 december 2013 officieel haar deuren en was de gezelligste tea en lunchroom van Vlissingen een feit.


Wat kan je verwachten bij Tilly Rose?

Gezelligheid, een ontspannen huiselijke sfeer en High Tea's uiteraard! wij serveren verschillende high tea's van klein en bescheiden tot ronduit uitbundig en alles wat er tussen zit.
Zijn er speciale wensen door bijvoorbeeld allergieen of heb je liever geen vlees? geen probleem! laat het ons een dagje vooraf weten en we zorgen er voor.

Maar Tilly biedt meer dan alleen High Tea's, dagelijks maken wij verse taarten met liefde en passie, naast ons standaard assortiment van appel, wortel en chocolade truffel taart hebben we regelmatig "specials" in de vitrine staan zoals Oreo Mon-chou taart, Hummingbird cake en ga zo maar door, het blijft altijd leuk om weer nieuwe recepten te proberen om onze gasten mee te verwennen. (Via Facebook laten we regelmatig weten welke dagtaart er op je staat te wachten)

Verder hebben we een kleine lunchkaart met huisgemaakte soep, verse royaal belegde broodjes en regelmatig een lekkere home made quiche.
Kijk op onze menukaart voor ons volledige assortiment.


En wat nog meer?

- Gedecoreerde taarten
- Workshops bakken en decoreren
- Kinderfeestjes
- Babyshowers
- Verjaardagen
- High Tea aan huis
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu